Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V zmysle § 30 a 31 zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon), týmto oznamujeme, že mesto Košice obstaráva Zmeny a doplnky ÚPN HSA Košice – lokalita Girbeš. Územnoplánovacia dokumentácia je spracovaná v súlade s príslušnými ustanoveniami Stavebného zákona a bude prerokovaná v zmysle § 22 až 25 zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon).
Na základe žiadostí mestskej časti, podnetov fyzických osôb a prehodnotenia územnoplánovacej dokumentácie obstarávateľom, zabezpečil Útvar hlavného architekta mesta Košice spracovanie dokumentácie Zmeny a doplnky územného plánu zóny Myslava - lokalita Na kope (ZaD UPN-Z Myslava – lokalita Na kope). Podkladom pre spracovanie uvedených zmien je dopracovanie urbanistickej štúdie Kopa – Girbeš.
Oznamujem občanom, že dňa 17.12.2008 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „TECHNOMARKET KOŠICE“.
V rámci projektu Siene slávy, ktorú mesto Košice pripravuje pre svojich najvýznamnejších a najslávnejších rodákov sa vo štvrtok 11. decembra 2008 v priestoroch Historickej radnice uskutočnila audiovizuálna prezentácia života a diela Imricha Henszlmanna.