Prejsť na obsah

Čiastočná uzávierka Moyzesovej ulice

Mesto Košice informuje širokú verejnosť, že v termíne od 11. marca 2009 do 9. apríla 2009 sa uskutoční čiastočná uzávierka Moyzesovej ulice v úseku od križovatky Moyzesova – Poštová po križovatku Moyzesova – Zbrojničná.
Dôvodom je realizácie IV. etapy opravy havarijného stavu plynovodu na Moyzesovej ulici v Košiciach. Investorom prác je SPP – distribúcia a.s. Košice, opravu realizuje spoločnosť Montrúr s.r.o. Košice.

Správa komunikácií Košice pri tejto príležitosti prosí vodičov o pochopenie a strpenie vzhľadom na obmedzenia v doprave, ktoré môžu v súvislosti so stavebnými prácami v tejto lokalite nastať.
Doprava bude vedená obojsmerne v dvoch protismerných jazdných pruhoch v dvojpruhovom jazdnom páse a bude riadne vyznačená zvislým dopravným značením podľa projektu schváleného Krajským riaditeľstvom PZ – Krajský dopravný inšpektorát Košice.
Po ukončení IV. etapy bude náväzne pokračovať V. etapa, po križovatku Moyzesova – Hviezdoslavova.

Upozornenie pre verejnosť cestujúcu MHD
Po ukončení III. etapy realizácie opráv havarijného stavu plynovodu na Moyzesovej ulici (10. 3. 2009) sa organizácia MHD vráti do stavu pred začatím prác na spomínanej ulici. Zastávka autobusových liniek č. 12 a N1 "Slovenský rozhlas" smer Dom umenia bude opätovne zriadená na pôvodnom mieste. Zastávka linky č. 12 "Alžbetina" v smere k Infinity aréne sa premiestni tiež späť na pôvodné miesto.

Od stredy, 11. marca 2009, kedy sa začne so IV. etapou opráv havarijného stavu plynovodu na Moyzesovej ulici, bude zastávka autobusových liniek č. 17 a 34 "Slovenský rozhlas" v smere k Infinity aréne zrušená bez náhrady.