Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V priestoroch košického GeS-ka (agentúra GeS) sa v pondelok 1. mája večer uskutočnila v rámci osláv Dňa mesta Košice milá udalosť: známy košický hudobník Jozef Olajoš tam v prítomnosti priateľov - hudobníkov prezentoval a krstil svoju knihu V rytme spomienok.
Za účasti novozvoleného primátora mesta Košice Ing. Františka Knapíka sa v rekreačnom areály Alpinka pri Košiciach, obklopenom lesmi v utorok 25. apríla uskutočnila tlačová konferencia mesta Košice a spoločnosti Mestské lesy a.s., pri príležitosti Mesiaca lesov.
Vzhľadom na množiace sa reklamy a rôzne pútače umiestnené bez súhlasu košickej Správy komunikácií, vedenie mesta Košice rozhodlo o ich odstránení.
S príchodom jari sa v štatistikách každoročne evidujú nehody, často so smrteľnými následkami, spôsobené neuváženým zakladaním ohňa na voľných priestranstvách, dvoroch, záhradkárskych lokalitách.
Dóm sv. Alžbety, tento skvost gotickej architektúry, symbolicky potvrdzujúci postavenie mesta Košice ako metropoly západného civilizačného okruhu, bude mať už čoskoro krajšie, dôstojnejšie okolie.