Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík dnes oslovil listom prezidenta Správnej rady OZ Košická Aréna Ing. Ľubomíra Veme, v ktorom mu navrhol zorganizovať Deň otvorených dverí novej Steel Areny tak, aby sa s ňou mohli oboznámiť všetci Košičania.
Symbolicky, v mene všetkých košických žien, prijala včera večer, na úvod svojho recitálu, folková speváčka a učiteľka hry na gitaru Ľubov Gerusová kyticu kvetov z rúk zastupujúceho primátora mesta Košice Františka Knapíka.
Kto bol František II. Rákoci, čo ho viazalo ku Košiciam, aké podujatia sa pripravujú pri príležitosti stého výročia prevezenia a znovupochovania jeho pozostatkov v košickom Dóme, ako sa píše jeho meno v slovenčine i maďarčine... to všetko a mnoho iného sa možno dozvedieť na novej internetovej stránke, ktorú pripravilo a permanentne zdokonaľuje mesto Košice.
Zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík a Východoslovenská vodárenská spoločnosť sa v pondelok 6. marca dohodli na obnove regulovaných dodávok vody na košické 6- tisícové sídlisko Lunik IX.
Na pôde katedry architektúry Fakulty umení košickej TÚ diskutoval v pondelok, 6. marca so študentmi a profesormi školy zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík o budúcnosti Auparku.
Premiérou najnovšej českej rodinnej komédie známej režisérky Márie Poledňákovej Ako sa krotia krokodíly v košickom kine Družba včera začali České dni 2006 v našom meste, ktoré potrvajú do 10. apríla.
Veriaci obyvatelia košického sídliska Železníky získavajú od nedele 5. marca možnosť zúčastniť sa nedeľných bohoslužieb priamo na sídlisku, v areáli ZŠ na Užhorodskej ulici č. 39.
Zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík dnes prijal v priestoroch historickej radnice delegáciu z francúzskeho mesta Toulouse vedenú námestníčkou primátora Monique Rey-Dequé.
Naše mesto prežívalo v piatok, 24. februára vskutku historický deň. Za obrovského záujmu Košičanov sa otváral nový supermoderný multifunkčný stánok dobrej zábavy, športu aj kultúry, na ktorý sa premenila stará „stodola“, bývalý zimný štadión Ladislava Trojáka.
Košické Centrum voľného času Technik, Orgovánová č. 5, v čase jarných prázdnin otvára svoje brány všetkým deťom a žiakom základných škôl v meste a jeho okolí. Za otvorenými bránami čaká na mládež následovný program:
Titul Baby Friendly Hospital - Nemocnica priateľská deťom, získalo vo štvrtok, 23. februára novorodenecké oddelenie Fakultnej nemocnice Louisa Pasteura na Rastislavovej ulici v Košiciach.