Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Iba niekoľko dní po zisku rekordného trinásteho titulu basketbalistiek Good Angels Košice, otvorili včera v rámci osláv Dňa mesta Košice vo východoslovenskej metropole výstavu pod názvom Podkošový svet. Tá vás prevedie dejinami košického ženského basketbalu a je umiestnená na Námestí Maratónu mieru v priestoroch Východoslovenského múzea, ktoré organizuje túto prehliadku pri príležitosti titulu Európske mesto športu.
KOŠICE – európske mesto športu 2016. Na podporu športových aktivít a ich väčším spropagovaním aj u detí predškolského veku sme zorganizovali v MŠ Palárikova 22, za okres Košice Juh na podnet MMK športové súťaživé dopoludnie pod názvom „ Palárikoolympiáda“ dňa 27. apríla 2016.
Vo vestibule Magistrátu mesta Košice sa včera konala už tradičná Primátorská kvapka krvi. Darovať vzácnu tekutinu sa rozhodlo nielen vedenie mesta a zamestnanci magistrátu, ale aj občania, vybavujúci si na magistráte úradné záležitosti.
Krásnu tradíciu už 22. ročníka osláv Dňa mesta Košice odštartovala metropola východu vo veľkom štýle. Stovky obyvateľov, ale i návštevníkov nášho krásneho mesta si vychutnávali prvé zo 70 rôznorodých podujatí, ktoré pre nich pripravilo mesto Košice. Máme za sebou slávnostný víkend, plný čarovných okamihov a stretnutí.
Hliadka Mestskej polície Košice počas hliadkovej činnosti zistila dve mladistvé a jednu maloletú osobu, ktoré poškodili stenu garáže graffitami
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov: