Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 04.05.2016 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o strategickom dokumente: „Zmeny a doplnky č. 1 Územného plánu obce Družstevná pri Hornáde“.
V Historickej radnici na Hlavnej ulici si v rámci osláv Dňa mesta Košice prevzalo 7. mája z rúk primátora mesta Richarda Rašiho 33 jednotlivcov a 11 kolektívov „Cenu mesta Košice", ale aj ceny a plakety košického primátora.
Čím sú Košice výnimočné? Nie je to rozloha mesta, história, počet mestských častí, či priemysel, ale sú to ľudia, ktorí tu žijú. Lebo len Košičania dokážu vytvoriť takú výnimočnú atmosféru, aká bola v meste počas posledných deviatich dní. Ceny mesta sú odovzdané, guláš zjedený, loďky našli svoj prístav a my sa môžeme začať tešiť na budúcoročné oslavy Dňa mesta Košice.
V uplynulých dňoch sa v uliciach Košíc tancovalo, spievalo, vzdelávalo, kreslilo, športovalo, pomáhalo a hlavne dobre zabávalo. Z bohatej programovej ponuky osláv Dňa mesta si mohol vybrať každý a fantastická atmosféra neustále gradovala. Košičania opäť ukázali, že genius loci, teda duch nášho mesta je jedinečný a nákazlivý.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 03.05.2016 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený strategický dokument: „Program odpadového hospodárstva Košického kraja na roky 2016 - 2020“.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 19.5.2016 (vrátane) do 15,00 hod.