Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Vedenie mesta Košice sa s firmami TEMPUS a EUROBUS dohodlo na dočasnom používaní prepravných, úžitkových a osobných automobilov určených na akcie súvisiace s Európskym mestom športu (EMŠ) 2016. Okrem propagácie poslúžia na prepravu osôb, ale i materiálu potrebného pri organizovaní jednotlivých podujatí.
Na minulotýždňovom seminári k novému Zákonu o športe, ktorý zorganizovalo mesto Košice pre všetky športové organizácie v Košiciach a okolí, sa zúčastnilo 168 účastníkov. Po dvanástich hodinách prednášok prišli na rad otázky na samotných tvorcov zákona, teda na pracovnú skupinu pod vedením Petra Sepešiho, ktorá poskytla adekvátne odpovede.
Pozornosti príslušníkom Mestskej polície Košice neunikli osoby, ktoré z oploteného objektu odcudzili stavebný kovový materiál

Pozvánka

08.04.2016 |
Z príležitosti 116. výročia narodenia slávneho rodáka nášho mesta, spisovateľa Sándora Máraiho sa dňa 11.apríla 2016 uskutoční spomienková slávnosť so začiatkom o 16,00 hod, pri soche spisovateľa na námestí Sándora Máraiho.
V nedeľu 3. apríla sa v ZOO Košice narodilo trináste mláďa ťavy dvojhrbej. Matkou je desaťročná samica April, ktorá prišla do Košíc ešte ako poldruharočné mláďa zo ZOO Brno. Na svet doteraz priviedla štyri mláďatá, dvoch samcov a jednu samicu. Aj najnovší prírastok je samica. Otcom sa stal prvý raz samec Rómeo, ktorého košická ZOO získala zo Zooparku Vyškov.

Zmeny v doprave

07.04.2016 |
Od piatka 8.4.2016 od 8:00 hod dochádza pre rekonštrukčné práce k nasledujúcim čiastočným uzávierkam na uliciach Vojenská (od 08.04.2016 do 30.06.2016) a ulici Bernolákova (od 11.04.2016 do 31.07.2016)
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 21.4.2016 (vrátane) do 15,00 hod.
Študenti Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach zorganizovali včera popoludní charitatívne podujatie BEH MEDIKOV MESTA KOŠICE. Zhruba trojkilometrového behu s mottom „Bežíme pre zdravie najmenších“ sa zúčastnilo spolu 164 bežcov, ktorí prispeli štartovným vo výške 3 € pre oddelenie detskej neurológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach.