Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Predaj primátorského punču na košických vianočných trhoch má už takmer 20 ročnú tradíciu, no ten posledný zlomil všetky doterajšie rekordy. Každoročne je celý výťažok prerozdelený medzi dopredu vybrané organizácie, ktoré pomáhajú našim hendikepovaným a znevýhodneným spoluobčanom. O to viac je potešujúca tohtoročná výsledná suma.
Posledný deň roka 2013 bol v Košiciach plný zábavy, bohatého programu a priateľských stretnutí. Oslavy Silvestra prebiehali nielen v súkromí a v podnikoch, ale aj na podujatiach v historickom centre, v rámci ktorého sa so starým rokom lúčilo spoločne s množstvom Košičanov aj vedenie mesta.
som veľmi rád, že po úžasnom a zároveň hektickom roku 2013 je tu čas na pokoj v duši, čas strávený v spoločnosti našich najbližších, v neopakovateľnej atmosfére Vianoc, na ktoré sa všetci dlho pred Štedrým dňom tešíme a predstavujeme si v uponáhľaných dňoch, plných každodenných starostí, aké to bude pri ozdobenom stromčeku s tými, ktorých máme najradšej.
Mesto Košice každoročne ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom možnosť osláviť posledný deň v roku na Hlavnej ulici. Tentokrát bude silvestrovská noc výnimočná, pretože Košice sa nelúčia iba so starým rokom, ale aj s titulom Európske hlavné mesto kultúry 2013.
Rozmýšľate, alebo ste rozmýšľali čo so Silvestrom? Mysleli ste pri tom na seba ale zároveň i na svoje deti? Mesto Košice áno. Po minuloročnom mimoriadne veľkom úspechu obnovenej tradície Detského Silvestra na Vaše deti ale i na Vás nezabudne ani tento rok.