Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a s nimi prichádza čas príprav na všetko potrebné pre nezabudnuteľné sviatočné chvíle. Jednou z milých povinností je nepochybne výber vianočného stromčeka. Ak si tú pravú sviatočnú atmosféru bez živého stromčeka nedokážete predstaviť a záleží vám na ochrane prírody, je tu nová možnosť ako si dopriať voňavé vianočné potešenie a nezaťažiť pritom životné prostredie.
Predmet zákazky: „Komplexné zabezpečenie služieb súvisiacich s verejným obstarávaním v rámci projektu Elektronizácia služieb mesta Košice". Termín na predloženie dokladov a ponuky je: do 10.12.2013, do 10:00 hod.
Mesto Košice, zastúpené primátorom mesta MUDr. Richardom Rašim, oznamuje v zmysle § 19 b ods. 1, písm. a zákona č. 50 / 1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku ( stavebný zákon ) v znení neskorších zmien a doplnení, začatie obstarávania Územného plánu hospodársko – sídelnej aglomerácie Košice, Zmeny a doplnky 2013, č. 86 - 94
Nevyhovujúci a život ohrozujúci stav domov na sídlisku Lunik IX si vyžaduje riešenie v podobe ich búrania. Kvôli dezolátnemu stavu nehnuteľnosti musí mesto Košice a Bytový podnik mesta Košice (BPMK) opäť pristúpiť k tomuto kroku. Tentoraz sa rozhodnutie týka bytového domu Hrebendová 22-24.
V sobotu, 7. decembra 2013 o 18.00 hod. sa vo Veľkej sále Historickej radnice na Hlavnej ulici uskutoční už XVI. ročník Večera kultúry národnostných menšín. Na podujatí, ktoré sa uskutočňuje pod záštitou primátora Košíc Richarda Rašiho vystúpia predstavitelia národností žijúcich v meste a blízkom regióne.
V rámci dlhodobej spolupráce s mestom Krakow a v snahe zvýšiť povedomie obyvateľov oboch miest prichádzame so spoločným projektom na podporu cestovného ruchu. Obyvatelia Košíc a Krakowa sa môžu od dnes až do 16.decembra 2013 zapojiť do internetového vedomostného kvízu a súťažiť o víkendový pobyt v partnerskom meste.