Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Klub turistov Víkend v spolupráci s Mestskými lesmi Košice a.s. pozýva na 1. jarný bikertest 2014 . Časovka jednotlivcov na bicykloch. Dátum konania: 13. apríl 2014 (nedeľa) Miesto štartu: Vonkajší červený breh č. 4/ Urbánkova (zast. MHD Letecká ul.KE)
Podujatie s názvom Noc s Andersenom je venované výročiu narodenia dánskeho dramatika a prozaika, ktorý sa preslávil hlavne ako rozprávkar. Hans Christian Andersen ovplyvnil svojim krásnymi príbehmi celé generácie. Každoročne opakujúca sa rozprávková noc, organizovaná na jeho počesť, sa nesie v duchu pozitívneho vzťahu k čítaniu a láske ku knihám. Inak tomu nebolo ani počas víkendu v Košiciach.
Včera sa v reprezentatívnych priestoroch Historickej radnice uskutočnilo zdvorilostné stretnutie viceprimátorky Renáty Lenártovej s mimoriadnou a splnomocnenou veľvyslankyňou Českej republiky na Slovensku, J. E. Liviou Klausovou.
Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach nariaďuje v záujme zabezpečenia celoplošnej deratizácie na území mesta Košice v termíne od 23.03.2014 do 30.04.2014 vykonať reguláciu živočíšnych škodcov. Nariadenie sa týka mestských častí na celom území mesta Košice – v objektoch a verejné priestranstvá v ich správe alebo vlastníctve v ich správe alebo vlastníctve a to prostredníctvom subjektov oprávnených na profesionálne vykonávanie regulácie živočíšnych škodcov.
Mesto Košice sa 23. mája 2014 stane prostredníctvom obyvateľov mesta – hlavne školákov druhého stupňa a stredoškolákov účastníkom jedinečného medzinárodného projektu - European Quadrille Dance Festival. Bude to tanec na Hlavnej ulici, ktorým chce mesto Košice ukázať, že Košice sú tým pravým mestom na kultúrne rekordy.