Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Košičania môžu v sobotu (26.4.) osláviť na Hlavnej ulici spolu s hráčmi HC Košice zisk majstrovského titulu slovenskej hokejovej Tipsport extraligy. Na pódiu pri súsoší Immaculata budú od 19 00 hod. účinkovať Reverz park, Peter Cmorik a band, USSK Band , Ego. Košickí hokejoví mágovia sa pripoja k obyvateľom mesta o 20. 15 hod. , oslavy triumfu ukončí o 21.00 hod. slávnostný ohňostroj.
Na jeseň minulého roka začalo z iniciatívy Bytového podniku mesta Košice vznikať pod rukami rezbára Milana Krajňáka jedinečné dielo, ktoré je veľké nielen svojim rozmerom, ale aj svojou myšlienkou. Z topoľového dreva vytvorená 2,70 m vysoká a 300 kg vážiaca postava anjela bude totiž v rukách držať erb mesta Košice.
Slovenská advokátska komora v spolupráci s mestom Košice pripravila pre verejnosť bezplatnú právnu poradňu. V stredu 23. apríla 2014 budú v čase od 9.00 h do 14.00 hod právne rady poskytovať regionálni advokáti, členovia Slovenskej advokátskej komory v priestoroch prízemia budovy na Hlavnej ulici 68 v Košiciach - miestnosť č. 8.0. 28 a miestnosť č. 8. 0. 29.
Zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi a o prevádzke podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov
V Historickej radnici na Hlavnej 59 prijal včera popoludní primátor mesta Košice Richard Raši úspešný tím košických florbalistov (halový kolektívny šport podoný pozemnému hokeju) FbO Florko Košice totiž vyhral v septembri minulého roka v rámci florbalovej Salming extraligy prvý titul v klubovej histórii a stal sa Majstrom Slovenskej republiky.
Májové oslavy Dňa mesta Košice tradične dotvára i obľúbený celodenný beh VSE CITY RUN. Nebude tomu inak ani v roku 2014, keď v utorok 6. mája po celodennom nonstop úsilí na bežeckom páse opäť vybehnú do ulíc mesta malí i veľkí športovci stotožňujúci sa s jeho hlavnou myšlienkou "Vyhráva jeden, pomáha každý".