Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe, nájme resp. vlastníctve BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť do 28.4.2014 (vrátane) do 15,00 hod.
O dva týždne skôr oproti pôvodnému plánu, bola dnes v dopoludňajších hodinách obnovená doprava v úseku rekonštruovaného mosta na štátnej ceste č. II/547 na Hlinkovej ulici. Odstraňovanie havarijného stavu mosta s vážne narušenou statikou začalo v októbri 2013. Rekonštrukcia v hodnote takmer 1,8 milióna eur predstavuje najväčšiu investíciu do dopravnej infraštruktúry v Košiciach za posledné roky.
Finále hokejovej Tipsport extraligy medzi HC Košice a HK Nitra, ktoré sa začína dnes, budú veľmi pozorne sledovať i primátori oboch miest, košický Richard Raši a nitriansky Jozef Dvonč.
Zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi - stavebníkovi a o prevádzke a stavbe podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon č. 39/2013 Z. z. o IPKZ“)
Klub Národnostných Menšín a Pamätná Izba Sándora Máraiho v spolupráci s Komisiou národnostných menším pri Mestskom zastupiteľstve v Košiciach, Gymnázium a Základná Škola Sándora Máraiho s Vyučovacím Jazykom Maďarským, Divadlo Thália Színház a Košický Občiansky Klub Vás srdečne pozývajú na podujatie organizované z príležitosti 114. výročia narodenia spisovateľa, slávneho košického rodáka Sándora Máraiho, dňa 11. apríla 2014.