Prejsť na obsah

Technicko-hygienická údržba železničných koľajových vozidiel - projektová príprava, stredisko Košice


M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 10.09.2014
A/2014/019676-2

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 5.09.2014 mu bol ako dotknutej obci doručený rozsah hodnotenia navrhovanej činnosti:

„Technicko-hygienická údržba železničných
koľajových vozidiel – projektová príprava,
stredisko Košice“

Navrhovateľ, Železničná spoločnosť Slovensko, v zastúpení firmy Reming consult, a.s., Trnavská cesta 27, 831 04 Bratislava, predložil Ministerstvu životného prostredia SR, Odbor environmentálneho posudzovania podnet na posúdenie navrhovanej činnosti podľa § 20 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“).

Ministerstvo životného prostredia SR v spolupráci s rezortným orgánom, povoľujúcim orgánom a po prerokovaní s navrhovateľom určil podľa § 30 zákona r o z s a h h o d n o t e n i a pre vypracovanie správy o hodnotení pre ďalšie posudzovanie podľa zákona.

Podľa § 30 ods. 4 zákona je oznámenie o rozsahu hodnotenia zverejnené na úradnej tabuli mesta Košice a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby môžu podľa § 30 ods. 5 predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia činnosti do 10 dní od jeho zverejnenia príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.

Ing. Jozef Kvokačka, PhD.
vedúci oddelenia životného prostredia
a špeciálneho stavebného úradu