Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Primátor Richard Raši a viceprimátorka Renáta Lenártová prijali včera v budove Historickej radnice delegáciu LVR – (Landschaftsverband Rheinland Köln) Krajinského zväzu Porýnia a Westfálska v Kolíne na čele s Ulrichom Wontorrom.
Mesto Košice začína s najväčšou rekonštrukciou cestných komunikácií na území mesta za posledné roky. Je významná aj z pohľadu investovaných financií, vďaka ktorým až sedemnásť miestnych komunikácií prejde komplexnou rekonštrukciou. Opravy budú trvať do konca letných prázdnin.
Mesto Košice tento týždeň úspešne ukončilo proces verejného obstarávania pre zákazku „Stavby Integrovanej koľajovej dopravy (IKD) Košice, Námestie Maratónu Mieru - Staničné námestie“. Zákazku bude realizovať víťazný uchádzač za celkovú cenu vo výške 39 941 336,70 € s DPH.
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 20.06.2014 mu bol ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Radové domy na Terase“ MČ Košice – Západ, k.ú. Terasa
Významné IT spoločnosti RWE IT Slovakia a FPT Software sa zlučujú, aby na európskom trhu IT technológií pôsobili ešte efektívnejšie. Kým RWE IT Slovakia za 10 rokov svojho pôsobenia na slovenskom trhu dosiahla takmer všetky ciele, ktoré si stanovila, zlúčením s FPT Software sa jej otvárajú nové ciele, výzvy a príležitosti. Na európskom trhu bude spoločnosť vystupovať ako FPT Slovakia.
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach uviedla pred piatimi rokmi do života nový projekt BOTANIKIÁDA pre žiakov piateho ročníka ZŠ a ich učiteľov biológie.
Pred košickým magistrátom začne v pondelok o 10.00 hod. pod záštitou primátora mesta Richarda Rašiho edukačná kampaň o prevencii proti rakovine hrubého čreva a konečníka. Súčasťou podujatia bude do 14.00 hod. aj obria nafukovacia maketa čreva.