Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Stručné zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi - stavebníkovi a o prevádzke a stavbe podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon č. 39/2013 Z. z. o IPKZ“)
Žiaci najstaršej základnej školy v Košiciach - Gemerskej 2 sa tešia z novučičkého školského multifunkčného ihriska, ktoré im osobne odovzdali dnes ráno do užívania podpredseda Vlády SR minister financií SR Peter Kažimír, primátor mesta Košice Richard Raši a viceprimátori mesta Renáta Lenártová a Ján Jakubov.
Po dvoch úspešných ročníkoch, Mesto Košice pripravuje aj tento rok 11. októbra 2014 v čase od 13.00 – 17.00 hod. „Košickú šarkaniádu 2014". Jej zámerom je skvalitniť a obohatiť voľno – časový priestor detí a rodičov pohybom.

Oznam

24.09.2014 |
TEPELNÉ HOSPODÁRSTVO spoločnosť s ručením obmedzeným Košice (TEHO) oznamuje, že po vyhodnotení priebehu priemerných denných teplôt za posledné dni vrátane ich očakávaného vývoja na najbližšie obdobie, začne dňa 25.9.2014 s postupným nábehom dodávky ústredného kúrenia pre zmluvných odberateľov.
Mesto Košice sa bude v spolupráci s Východoslovenskou energetikou a.s. (VSE) a Slovenskou asociáciou pre elektromobilitu (SEVA) ako aj s ďalšími odbornými organizáciami či štátnymi inštitúciami systematicky venovať rozvoju elektromobility tak, aby bolo možné v konaní samosprávy reflektovať technologický pokrok, analyzovať a navrhovať opatrenia, ktoré akcelerujú rozvoj elektromobility na území mesta Košice.
Dvojprúdová Slanecká cesta robí už roky vrásky na čele mnohým Košičanom. Obyvatelia Krásnej, v snahe vyhnúť sa dopravenej špičke, dlhodobo jazdia do mesta cez Košickú Polianku a Furču. Situáciu by čiastočne malo vyriešiť rozšírenie cesty, ktoré vznikne úpravou krajníc hlavného ťahu cez sídlisko Nad jazerom. S prácami sa začalo dnes v rannych hodinách.
Názov predmetu zákazky: Prenájom páru nenasvieteného optického vlákna na dátový prenos videosignálu kamerového systému MsP Košice pri viazanosti na 48 mesiacov. Lehota na predkladanie ponúk: do 26.09.2014, 12:00 h.
Pod záštitou košického primátora Richarda Rašiho sa v stredu uskutočnil už siedmy ročník charitatívneho futbalového turnaja s mottom: „Odkopnime predsudky , futbal spája“.