Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Spojenie krásneho mesta a dobrého vína bolo obrovským lákadlom pre Košičanov i zahraničných turistov, ale hlavne vyznávačov lahodného moku. Košické slávnosti vína vo svojom ôsmom ročníku oživili tradície vinárskeho regiónu a zároveň ponúkli ukážky moderného vinárstva. Umocnené atmosférou podzemných priestorov Dolnej brány a areálu Katovej bašty ponúkali vychýrení vinári možnosť hľadať pravdu v pohári najušľachtilejšieho nápoja. To najlepšie zo svojej produkcie predstavilo viac ako 35 vinárov zo
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 24.9.2014 (vrátane) do 15,30 hod.
Takmer 8 500 návštevníkov z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia prilákalo v nedeľu do košickej ZOO jedinečné podujatie – 2. ročník Veľkého festivalu maskotov, ktorý sa uskutočnil pod záštitou viceprimátorky mesta Košice Renáty Lenártovej.