Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 30.3.2016 (vrátane) do 15,30 hod.
Samospráva mesta Košice sa v sobotu 19 marca zapojí do celosvetového klimatického projektu Hodina Zeme. V rámci tejto ekologickej iniciatívy sa na hodinu ponorí do tmy Dóm Sv. Alžbety a vypnuté bude verejné osvetlenie na jednej z najrušnejších košických ciest na Alejovej ulici.
Pracovníci Správy mestskej zelene (SMSZ) odštartovali v týchto dňoch jarné práce v košických uliciach. S príchodom teplejšieho počasia začínajú postupne odkrývať a očisťovať kvetinové záhony a dosádzať tzv. dvojročky na miesta, kde na jeseň vysadené neboli.
Zverejnenie údajov a informácií podľa § 11 zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov a výzva zainteresovanej verejnosti na písomné prihlásenie sa za účastníka konania, zainteresovanej verejnosti a osobám s možnosťou podať prihlášku, verejnosti s možnosťou vyjadrenia sa k začatiu konania.
Víťazkou siedmeho ročníka ankety Športová osobnosť Košíc (ŠOK) 2015 sa stala tenistka Anna Karolína Schmiedlová, ktorá tak na pomyslenom tróne vystriedala vodného lyžiara Alexandra Vaška ml. O jej triumfe rozhodli členovia Košickej športovej akadémie. Celkovo si prevzalo ocenenia ďalších 18 košických športovcov a jeden kolektív v kategóriách Legenda, Nádej, Hendikepovaný športovec a TOP 10.
Na stanicu Mestskej polície Košice stanica Juh sa dostavil občan Ladislav, ktorý službukonajúcemu príslušníkovi MsP odovzdal nájdenú peňaženku aj s jej obsahom
Príslušníci Mestskej polície Košice preverovali oznámenie že v byte na ulici Rovníkovej bývajúci občan, ktorý sa ťažko pohybuje a zdržiava sa iba doma, nereaguje na zvonenie ani klopanie
Mesto Košice začalo so zberom posypového materiálu o niečo skôr ako po minulé roky. Po skoršom ukončení zimnej sezóny chce radnica vyjsť v ústrety obyvateľom Košíc a snaží sa posypový materiál pozbierať už v týchto dňoch. Materiál spôsobuje zvýšenú prašnosť a mnohým ľuďom na chodníkoch prekáža.