Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Košickí motoristi majú dôvod na radosť. Mesto Košice im totiž už dnes popoludní odovzdá do užívania zrekonštruovanú miestnu komunikáciu Krásna nad Hornádom - Košická Polianka. Ide však iba o zlomok masívnej pomoci mesta občanom v podobe najväčšej rekonštrukcie cestných komunikácií na území mesta za posledné roky.
Mesto Košice oznamuje verejnosti podľa §20 ods.3 zákona č. 50 / 1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku ( stavebný zákon ) v znení neskorších zmien a doplnení prerokovanie návrhu Zadania pre Územný plán zóny „Košice – Pod Bankovom.“ Návrh Zadania pre Územný plán zóny „Košice – Pod Bankovom“ je vystavený k verejnému nahliadnutiu na Magistráte mesta Košice, Útvare hlavného architekta v stránkových dňoch od 08:00 hod. do 15:00 hod. a na www.kosice.sk, sekcia územné plánovanie, aktuál
Kto sa v poslednú májovú sobotu prešiel po centre nášho mesta bol svedkom netradičného športovo-zábavného podujatia. Košickými uličkami sa preháňali vysmiati bežci snažiaci sa utiecť farebnej sprche. Retro atmosfére neušli všetci tí, ktorí sa v nedeľu zašli pozrieť na prehliadku historických áut Cassovia Classic v Kulturparku.
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov: