Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Vo štvrtok 28. februára sa v Košiciach uskutoční stretnutie prezidentov krajín Bukureštskej deviatky, ktorá je zoskupením členských krajín NATO a EÚ (Vyšehradská štvorka, pobaltské štáty, Rumunsko a Bulharsko) na východnej hranici. Zabezpečenie tohto stretnutia si vyžaduje dočasné dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné rátať.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na prenájom plochy v objektoch polikliník (Poliklinika KVP, Zdravotnícke stredisko, Ťahanovce) pre umiestnenie obrazových zariadení typu „LCD“. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 7.3.2019 (vrátane) do 15:00 hod.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 15.02.2019 mu bolo ako dotknutej obci doručené „Záverečné stanovisko“ z posúdenia strategického dokumentu: „Územný plán mesta Košice“
Zoologická záhrada Košice zaznamenala na medzinárodnom poli ďalší úspech, ktorý jej otvára nové možnosti ovplyvňovať záchranu svetového prírodného dedičstva. V minulom roku prevzala zodpovednosť a koordináciu európskeho záchranného programu pre tučniaky jednopáse v stovke zoologických záhrad, kde chovajú celkovo 2400 týchto vyhynutím ohrozených vtákov.