Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Dóm sv. Alžbety, vzácna gotická pamiatka bola niekoľko rokov zahalená do tmy, nakoľko predchádzajúce osvetlenie už nespĺňalo technické požiadavky a jeho prevádzka bola riziková. Po minuloročnom úspechu osvetlenia Dómu, počas otváracieho ceremoniálu Európskeho hlavného mesta kultúry sa mesto rozhodlo nájsť spôsob, ako košický klenot opäť vynorí z tmy.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 11.11.2014 (vrátane) do 14,30 hod.
Od gotických nápisov cez iné historické až po súčasné - grafiťácke na Vás čakajú na potulke mestom tento víkend 1. a 2. novembra 2014
Mesiac november v Košiciach je už neodmysliteľne spojený s Festivalom sakrálneho umenia a ním i s oslavou sv. Alžbety, patrónky mesta a košickej gotickej katedrály. V priebehu dvoch týždňov aj v tomto roku ponúkne bohatú prehliadku hudby, slova, vokálneho a výtvarného umenia.
V zmysle § 11a ods. (1) zákona NR SR č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamest-nancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov zverejňujem informáciu o voľnom pracovnom mieste pre pedagogického zamestnanca.
Stručné zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi a o prevádzke podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon č. 39/2013 Z. z. o IPKZ“)
Seniorské mestské karty budú mať neobmedzenú platnosť. Ich držitelia – seniori (68 rokov a viac), ich budú môcť využívať s podmienkou, že kartu minimálne raz ročne priložia k čítaciemu zariadeniu. Pokiaľ dôjde k poškodeniu seniorskej karty, jej držiteľ musí za vydanie novej zaplatiť plnú sumu. Po novom bude všetkým držiteľom mestskej karty automaticky predĺžená životnosť o ďalšie dva roky.