Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Cieľom projektu je zefektívnenie dopravnej obslužnosti územia mesta Košice prostredníctvom modernizácie električkových tratí v rámci IDS - výstavba trate integrovanej koľajovej dopravy v existujúcej polohe súčasnej električkovej trate od Námestia Maratónu mieru po Staničné námestie a stavby „Obratisko Staničné námestie" a „Obratisko Námestie Maratónu mieru".
Hlavným cieľom projektu je výstavba detského ihriska a vybudovanie bezpečnej oddychovej zóny s preliezačkami, hojdačkami, pieskoviskom a lavičkami vyrobenými z ekologicky nezávadných materiálov pre bezpečné a aktívne trávenie času detí
Kancelária programu Zelená škola - Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica usporiadala pre školy, ktoré boli hodnotené v školskom roku 2013/14 slávnostnú certifikáciu 9. ročníka programu Zelená škola.
V centre mesta Košice boli v uplynulých dňoch nainštalované moderné LED svietidlá, ktoré sú novým trendom v oblasti verejného osvetlenia. Na svoje náklady ich zabezpečila a nainštalovala spoločnosť Eltodo osvetlenie, s.r.o. Na Roosveltovej, Poštovej, Zbrojničnej, Mäsiarskej, Timonovej a Baštovej ulici pribudli kvalitné LED lampy od piatich popredných výrobcov, aby sa tak v praxi odskúšali aktuálne trendy verejného osvetlenia, ktorým patrí budúcnosť.
Jedinečná príležitosť podporiť tradičné slovenské produkty. Pridajte sa a pomôžte vytvoriť z 16-teho októbra sviatok dobrého jedla. Vypýtajte si v tento deň pri nákupe, pri posedení v reštaurácií, či na kávičke tradičné slovenské pochúťky a podporte tak regionálnych dodávateľov a výrobcov.