Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Z Košíc sa najnovšie lieta do svetových metropol. Slávnostné otvorenie novej základne spoločnosti Wizz air, ktorá mala byť pripravená v septembri, sa z dôvodu veľkého záujmu konalo už 5 júna. Súčasťou otvorenia bol aj inauguračný let z Košíc do mekky módy Milána (Bergamo) a na nedeľu je naplánovaný prvý let do mesta dýchajúceho históriou- Sheffieldu (Doncaster).
Mesto Košice elektronizuje v rámci projektu „Elektronizácia služieb mesta Košice“ spolufinancovaného z Operačného programu Informatizácia spoločnosti osemdesiat služieb určených občanom a podnikateľom. S cieľom oboznámiť s projektom zorganizovalo koncom mája 2015 mesto Košice svoju prvú konferenciu.
V zmysle §11 ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony, zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Košice sa na šesť dní stali dejiskom významného medzinárodného stretnutia zoológov. Medzinárodná výročná konferencia Euroázijskej asociácie zoologických záhrad a akvárií (EARAZA) sa začala 1. júna v meste ktoré sa môže popýšiť najväčšou ZOO v strednej Európe. Konferenciu slávnostne otvorila viceprimátorka mesta Renáta Lenártová.
Primátor Richard Raši spoločne s viceprimátorkou Renátou Lenártovou a ďalšími hosťami dnes slávnostne otvorili zrekonštruovaný bazén na ZŠ Družicová 4. Po slávnostnom akte si bazén vyskúšali žiaci ZŠ a nechýbala ani ukážka výučby plávania.