Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V zmysle zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších zmien Mesto Košice zverejňuje na svojom webovom sídle výsledok vybavenia petície obyvateľov MČ Košice – Staré mesto proti výstavbe detského ihriska vo dvore medzi blokmi Komenského a Slovenskej jednoty
Ness Košice Development Center podpísalo spoluprácu s ďalším klientom zvučného mena. Spoločnosť Masternaut je európskym lídrom v oblasti telematiky a poskytovania riešení pre zefektívňovanie manažmentu vozových parkov firmám všetkých veľkostí vrátane nadnárodných koncernov. Masternaut v súčasnosti zamestnáva 600 špecialistov a svoje služby poskytuje viac ako 10 000 zákazníkom.
Ness Košice Development Center podpísalo spoluprácu s ďalším klientom zvučného mena. Spoločnosť Masternaut je európskym lídrom v oblasti telematiky a poskytovania riešení pre zefektívňovanie manažmentu vozových parkov firmám všetkých veľkostí vrátane nadnárodných koncernov. Masternaut v súčasnosti zamestnáva 600 špecialistov a svoje služby poskytuje viac ako 10 000 zákazníkom
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 2.10.2015 (vrátane) do 12,00 hod.
V súvislosti s pokračujúcimi prácami na modernizácii električkových tratí v meste Košice bude od soboty 19. septembra sprejazdnená Štúrová ulica v smere na Palackého ulicu (križovatka s Južnou triedou) v plnom profile, v troch jazdných pruhoch (dva pre priamy smer a jeden kombinovaný pre priamy smer a pre odbočenie do prava na Južnú triedu) v smere zo západu na východ. Zároveň dôjde k zmene značenia hlavnej cesty do pôvodného stavu v križovatke Fejová-Južná trieda. Výjazd z Fejovej ulice krížom
Príslušníci Mestskej polície Košice počas hliadkovej činnosti zistili mladého muža, ktorý konzumoval alkohol na verejnom priestranstve, kde to je zakázané
Košický dopravný podnik sa zapojí do Európskeho týždňa mobility (ETM). Počas týždňa od 16. do 22. septembra 2015 môžu cestujúci jazdiť v MHD bezplatne. Cestujúci sa pri kontrole platného lístka bude musieť preukázať originálom vodičského preukazu.
Približne päťsto jazdcov z viac ako tridsiatich krajín sveta ponúklo v Košiciach a ich okolí počas 90. ročníka medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže ISDE 2015 nezabudnuteľné zážitky. Šesťdňová zavítala do východoslovenskej metropoly premiérovo a vytvorila neopakovateľnú atmosféru s príchuťou benzínu a adrenalínu.
Na všetkých Košičanov, ktorí zahynuli pri rôznych tragických nešťastiach, spomínali v nedeľu pri Kaplnke sv. Michala obyvatelia mesta, príbuzní, priatelia a známi, vrátane predstaviteľov metropoly východu, primátora mesta Richarda Rašiho, viceprimátorky Renáty Lenártovej a viceprimátora Martina Petruška.
Mesto kde sa snúbi tradícia s inováciou, miesto kde tečie dobré víno a vonia skvelé jedlo, priestor kde sa stretávajú dobrí ľudia. Košice, ako brána do vinárskeho regiónu Tokaj už po deviaty krát hostili to najlepšie zo slovenskej i zahraničnej vinárskej produkcie. Košické slávnosti vína oživili tradície a zároveň ponúkli ukážky moderného vinárstva.