Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Na letisku Košice je od dnešného dňa v prevádzke verejne dostupná nabíjacia stanica pre elektromobily. Jej inštalácia bola financovaná letiskom Košice, za významnej spolupráce Východoslovenskej energetiky, a.s. (VSE). Národná mapa e-mobility www.kdenabijat.sk sa tak na východe Slovenska opäť zahusťuje. Popri verejne dostupných nabíjačkách od VSE v Košiciach, Poprade, Prešove, Štóse, Moldave nad Bodvou a Levoči vedia fanúšikovia elektropohonu dobiť svoje vozidlá aj v nabíjačkách iných prevádzkov
Mesto Košice vás v mesiaci august pozýva na pietne podujatia, na ktorých si spoločne pripomenieme udalosti, ktoré výrazne zasiahli do dejín našej krajiny i nášho mesta. Každoročne tak máme príležitosť vzdať hold a zaspomínať si na tých, ktorí pri týchto udalostiach prišli o život.
Príďte s nami osláviť Deň otvorených dverí organizovaný MČ Košice-Juh, ktorý sa už tradične koná každý rok v rovnakom termíne 29. augusta 2015 v T- Systems Športovo - zábavnom areáli na Alejovej ulici č. 2 v Košiciach.
Mesto Košice ako spoluorganizátor Medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže ISDE 2015 privíta v termíne od 7. do 12. septembra približne 500 svetových jazdcov. Podujatie v rámci svojho jubilejného 90. ročníka poctí svojou návštevou i prezident Medzinárodnej motocyklovej federácie (FIM) Venezuelčan Vito Ippolito.