Prejsť na obsah

Jarný tábor -ZŠ Hroncova 23, Košice

Jarné prázdniny boli zážitkom

Šesťdesiatka detí z Košíc si užila jarné prázdniny v prímestskom tábore Fíííha, ktorého organizátorom bolo Centrum voľného času pri základnej škole, Hroncova 23 v Košiciach.

Počas piatich dní navštívili táborníci niektoré zaujímavosti Košíc. Na svoje si prišli v ZOO, botanickej záhrade, vyhrali sa vo vedecko-technickom centre v Slovenskom technickom múzeu. Adrenalínovú zábavu si užili v najväčšom interiérovom ihrisku, v 5D kine i na bowlingu. Tábor navštívil aj známy košický kúzelník Gabi, ktorý si pre deti z tábora pripravil veľkolepú kúzelnícku šou zakončenú narodeninovou oslavou už sedemročného Miška, nášho táborníka. O skvelú zábavu, dobrodružstvá i hladné brušká bolo vždy postarané. „Ďakujeme, za to, že naše deti mali kde stráviť prázdninový týždeň plný zábavy aj poučenia, kým sme my chodili do práce. Oliver bol už druhý rok a veľmi si pochvaľoval. Už teraz sa teší na ďalší ročník tábora Fíííha," zhodnotila tábor pani Tkačiková, mama desaťročného Olivera z Košíc.
 
„Program sme sa snažili prispôsobiť vekovému zloženiu detí," prezradila riaditeľka školy Klára Dziaková. „Našou snahou bolo deťom spríjemniť týždeň prázdnin, aby zabudli na školské starosti a zažili krásne chvíle. Pozvanie prijala aj pani Milena Schmiedt, ktorá deti naučila veľmi zaujímavú techniku obrazov z farebného piesku. Bolo zážitkom sledovať deti pri výrobe svojho vlastného obrázka," prezradila Dziaková.

A pokračovanie? O rok! Počas tretieho ročníka jarného prímestského tábora Fíííha.

Mgr. Martin Fazekaš
hlavný vedúci tábora, učiteľ ZŠ Hroncova