Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice, ako vlastník sústavy verejného osvetlenia (VO), sa na základe podnetov občanov rozhodlo predĺžiť dobu svietenia. K úprave času zapínania verejného osvetlenia mesto pristúpilo z dôvodu zvýšenia komfortu občanov vo večerných hodinách.
Mestské zastupiteľstvo v Košiciach podľa § 18a zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov uznesením č. 217 zo VI. rokovania Mestského zastupiteľstva v Košiciach, konaného dňa 21.septembra 2015, schválilo podrobnosti o podmienkach spôsobu, účasti a vykonania voľby Hlavného kontrolóra mesta Košice a náležitosti prihlášky
Hoci je už jeseň v plnom prúde, športovať sa dá i napriek chladnejšiemu počasiu. Mesto Košice usporiada v dňoch 15.10. a 16.10. ďalšiu športovú aktivitu „ 24 hodín v bazéne“, predtým pod názvom Plavecká štafeta mesta. Je to celonárodná súťaž o čo najväčší počet účastníkov na tejto akcii.
Primátor Richard Raši a viceprimátor Martin Petruško prijali v priestoroch Historickej radnice mladé basketbalistky Young Angels 2001 Košice. Spoločne im poďakovali za športovú reprezentáciu mesta získaním troch titulov „Majster SR“.
Predmet zákazky: „Revízia funkčnej schopnosti filtroventilačných zariadení ochranných stavieb – úkrytov CO na území mesta Košice". Termín na predloženie dokladov a ponuky je: do 19.10.2015 do 09:00 hod.
Príjemné, zdravé a čisté životné prostredie je pre nás všetkých veľmi dôležité. K tomu aby sa nám v tomto úsilí spoločne darilo, môže prispieť každý z nás, hoci aj zdanlivými maličkosťami. Jednou z možností je aj skrášľovanie okien, balkónov, lodžií či terás peknými kvetmi, alebo inými rastlinkami. Práve preto sa vedenie mesta už minulý rok rozhodlo vyhlásiť súťaž o najkrajší balkón.