Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 23.11.2015 mu bolo ako dotknutej obci doručené z Okresného úradu Košice, odbor starostlivosti o životné prostredie, oznámenie o tom, že sa zastavuje zisťovacie konanie posudzovania podľa zákona o EIA navrhovanej činnosti: „Zberný dvor Orechová, Košice“
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 23.11.2015 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa ďalej nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Zberný dvor Šaca, Košice“
Každý Košičan i návštevník Košíc vie, že metropola východu je každoročne dejiskom najstaršieho bežeckého maratónu v strednej Európe. Od najbližšieho víkendu bude vďaka spolupráci spoločnosti T Systems Slovakia, Technickej univerzity a Mesta Košice, mestom programátorského maratónu.
Od 1.1.2011 nadobudla účinnosť novela zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí č. 507/2010 Z. z. podľa tejto novely (§ 9a ods. 9 písm. c) a § 9a ods. 8 písm. e) citovaného zákona mesto Košice môže realizovať priamy prenájom a prevod z dôvodov hodných osobitného zreteľa (napr. riešenie potrieb obyvateľov mesta), o ktorých mestské zastupiteľstvo rozhodne trojpätinovou väčšinou všetkých poslancov.
Košická Hlavná ulica sa aj tento rok premení na rozprávkovú vianočnú krajinu plnú vôní, chutí, svetiel a hlavne dobrej nálady. Mesto Košice pripravilo pestrý a bohatý program, ktorý prinesie celým rodinám veľa zábavy a niekoľko prekvapení. Tak poďte s nami do rozprávky.