Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Len raz v roku majú Košičania možnosť vidieť nevšedné „divadlo“, osadzovanie košického vianočného stromu pri súsoší Immaculata na Hlavnej ulici. Na rozdiel od predchádzajúcich, tohtoročný symbol najkrajších sviatkov roka vyrástol v obci Malá Lodina.
Mesto Košice predloží na najbližšie rokovanie Mestského zastupiteľstva návrh rozpočtu na rok 2017. Vychádza z dokumentu Program rozvoja mesta Košice pre obdobie rokov 2015-2020, výhľadovo do roku 2025, ktorý bol schválený vlani v júni. V súlade s platnou legislatívou reflektuje stanovené priority mesta na nasledujúci rok.
Mestské lesy Košice a.s. plánujú pokračovať v nevyhnutnom výrube stromov a drevín v okolí cesty na Jahodnú aj cez štátny sviatok, vo štvrtok 17. 11. 2016, kedy si pripomenieme Deň boja za slobodu a demokraciu.
Názov predmetu zákazky: „PD stavby - Rozšírenie kapacít MŠ Húskova - MČ KVP stavebno - technickými úpravami nevyužitých priestorov“. Termín na predloženie dokladov a ponuky je do: 24.11.2016 do 10:00 h.
Tretí ročník Košice Fashion Week (KFW) s podtitulom „Móda spája svet“ sprostredkuje návštevníkom jedinečný módny zážitok. Zaujímavé lokácie východoslovenskej metropoly budú hostiť módne prehliadky renomovaných slovenských návrhárov a program nadchádzajúceho ročníka ponúkne návštevníkom možnosť zoznámiť sa s tvorbou úspešných módnych tvorcov zo Slovenska i okolitých štátov. Podujatia budú už tradične prebiehať v Kasárňach / Kulturparku K13 (Košické kultúrne centrá).