Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 30.11.2016 (vrátane) do 15,30 hod.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 14.11.2016 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Národné tenisové centrum Košice“
Zástupcovia mesta Košice – viceprimátorka Renáta Lenártová a koordinátor projektu Košice – Európske mesto športu 2016 Ivan Šulek 16. novembra 2016 večer prevzali v sále Európskeho parlamentu v Bruseli ocenenie Najlepšie Európske mesto športu 2016 - Best European City of Sport 2016. Uznanie a vlajku im odovzdali zástupcovia organizácie ACES Europe za prítomnosti eurokomisára pre vzdelávanie, kultúru a šport Tibora Navracsicsa.
Lesníci z Mestských lesov Košice ubezpečujú verejnosť, že nemusí mať obavy – miesta po výrube popri ceste na Jahodnú, ktorým sú odstraňované stromy ohrozujúce bezpečnosť cestnej premávky, bude opäť zelený. Vytvára totiž priestor pre rast následného porastu, ktorý nebude ohrozovať cestnú komunikáciu mnoho rokov.
Príslušníci Mestskej polície Košice navštívili deti Materskej školy s besedou a prezentáciou služobnej činnosti
Dóm sv. Alžbety a Súsošie Immaculata sa 16. novembra rozsvietia na počesť malých bojovníkov. Košice budú svietiť farbou purpurového srdca počas Svetového dňa predčasne narodených detí a pripoja sa k desiatkam miest po celom svete. Pomôžu tak upozorniť na vážny a rastúci problém predčasných pôrodov.