Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Titul Európske hlavné mesto kultúry 2013 (EHMK) znamenalo pre Košice nové ekonomické impulzy, omladenie kultúry a celkové pozdvihnutie atmosféry metropoly východu. Svedčia o tom výsledky hodnotiacej štúdie projektu za roky 2012-2014, ktoré na pôde magistrátu mesta predstavili odborníci z Ekonomickej fakulty Technickej univerzity v Košiciach.
Návštevu Vlastivedného múzea v Trebišove, Aquaparku Delňa Prešov, výstup na košickú vyhliadkovú vežu, jazdu na traktore v košickom mestskom parku a množstvo ďalších dobrodružstiev zažili deti z Ukrajiny, ktoré po piatich nádherných a nezabudnuteľných dňoch strávených v Košiciach odcestovali minulý týždeň domov.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 09.07.2015 mu bol ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Lom Hradová – rozšírenie ťažby“ MČ Košice – Sever, okres Košice I
Zverejnenie údajov a informácií podľa § 11 zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov a výzva zainteresovanej verejnosti na písomné prihlásenie sa za účastníka konania, zainteresovanej verejnosti a osobám s možnosťou podať prihlášku, verejnosti s možnosťou vyjadrenia sa k začatiu konania.
Príslušníci Mestskej polície Košice počas hliadkovej činnosti zistili vozidlo s otvorenými dverami bez vodiča
Pozývame priaznivcov cyklistiky, deti aj dospelých, stráviť nezabudnuteľný víkend 11.-12. júla 2015 v športovo-rekreačnom stredisku na Jahodnej. V rámci programu medzinárodných pretekov MORIS XC KOŠICE v horskej cyklistike cross-country budete môcť vidieť výkony slovenských a zahraničných pretekárov
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
V zmysle § a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z.z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov.