Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Opatrenia mesta na sídlisku Lunik IX začínajú prinášať ovocie. Jesenný medzinárodný kongres ITAPA rozhodol o udelení špeciálneho uznania a cene ITAPA 2013 za projekt automatizovaného predplatného systému na dodávku elektriny na Luniku IX mestu Košice, ktorého cieľom bolo napomôcť riešeniu problémov s neplatičmi na sídlisku prostredníctvom informačných technológií
V zmysle § a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z.z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov.
Každoročne v rámci osláv Dňa mesta Košice sa udeľujú verejné ocenenia „Cena mesta Košice“ a „Cena primátora mesta“. Návrhy na udelenie ocenení môžu predkladať mestské časti, poslanecké kluby, vedecké, športové a umelecké inštitúcie a iné právnické osoby so sídlom na území mesta Košice.
Mesto Košice sa pri príležitosti Svetového dňa predčasne narodených detí zapojí do projektu Občianskeho združenia malíček. Solidaritu a ocenenie rodinám predčasne narodených detí vyjadríme purpurovým osvetlením súsošia morového stĺpu na Hlavnej ulici. Socha Immaculaty bude podvečer 12.11.2013 osvetlená purpurovou farbou symbolizujúcou Cenu Purpurové srdce, ktorá je udeľovaná osobnostiam podieľajúcim sa na starostlivosti o predčasne narodené deti.
Zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi - stavebníkovi a o prevádzke a stavbe podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov. (Objekt Spaľovňa odpadov - TERMOVALORIZÁTOR, stavba - „Modernizácia kotla K2 a Zariadenie čistenia spalín II. etapa – K2")
Zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi - stavebníkovi a o prevádzke a stavbe podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov. (Objekt Spaľovňa odpadov - TERMOVALORIZÁTOR, stavba - „Turbína a pomocné zariadenia")