Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

S ľútosťou Vám oznamujeme, že nás nečakane dňa 24.11.2014 vo veku 49 rokov navždy opustil náš kolega a priateľ Ľubomír Takáč
Riešené územie je totožné s administratívnym územím mesta Košice. Širšie vzťahy sú riešené v rozsahu územia okresu Košice - okolie. UŠ má smerný charakter, Mesto Košice plánuje využiť poznatky a podnety získané z UŠ pri usmerňovaní a koordinácii stavebných aktivít na území mesta ako aj pri spracovaní záväznej územnoplánovacej dokumentácie. UŠ je počas verejného prerokovania, ktoré trvá 60 dní od zverejnenia tohto oznámenia, k nahliadnutiu na Magistráte mesta Košice, Útvare hlavného architekta, v
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o.. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 8.12.2014 (vrátane) do 15,00 hod.
Rok sa stretol s rokom a najkrajšie sviatky už „klopú“ na dvere košických príbytkov. Mesto Košice pripravilo aj tohto roku pestrý a bohatý program pre malých i veľkých. Počas celého decembra bude prinášať zábavu, radosť, atrakcie a prekvapenia.
Aj keď naša Materská škola Za priekopou 57 v Košiciach – Myslave nepatrí medzi veľké materské školy, pretože je iba trojtriedna, pripravujeme pre deti a ich rodičov množstvo zaujímavých aktivít a akcií. Veľký dôraz kladieme na spoluprácu a dobré vzťahy medzi materskou školou a rodičmi a zapájame ich do nášho diania. Rodičia sú veľmi aktívni, nápomocní a vždy sa ochotne podieľajú na organizovaní akcií, o čom svedčí bohatý program aktivít v mesiaci október.
Mesto Košice, ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. (2) a § 18 ods. (4) zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon), zverejňuje v súlade s § 19b zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov (ďalej len stavebný zákon) oznámenie o začatí obstarávania „Územného plánu hospodársko - sídelnej aglomerácie Košice, Zmeny a doplnky 2014 - č. 95, 96, 97, 98 a 99“ (ďalej len ako ÚPN HSA KE, ZaD 2014). Zmena č. 95, Názov lokal
Predmet zákazky – Služby: „Záverečná konferencia projektu Tokajská vinná cesta spojená s odbornou konferenciou - "Vinum Regum - Rex Vinorum" - marketingové, turistické možnosti tokajského vinárstva na oboch stranách hraníc HU - SK". Termín na predloženie dokladov a ponuky je do 21.11.2014.do 10:00 h.
Stručné zhrnutie údajov a informácií o obsahu podanej žiadosti, o prevádzkovateľovi a o prevádzke podľa zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon č. 39/2013 Z. z. o IPKZ“)
Košičanmi veľmi obľúbenú rekreačnú zónu „Anička“ kam chodia relaxovať rodiny z celého mesta, čakajú výrazné zmeny k lepšiemu. Primátor mesta Košice Richard Raši a starosta košickej mestskej časti Ťahanovce Ján Nigut dnes podpísali Memorandum o spolupráci pri ďalšom rozvoji lokality „Anička“ v Košiciach. Jedným z dôvodov tejto kooperácie je to, že vlastníci pozemkov v danej lokalite sú väčšinou z obce Ťahanovce.