Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice

30.01.2015 |
Celomestský metodický deň učiteľov a vychovávateľov škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice
Dopravný podnik upozorňuje cestujúcu verejnosť, že pre rekonštrukciu električkovej trate na Štúrovej ulici dôjde od februára (1.2.2015) k zmenám v MHD. Na Štúrovej bude úplne vylúčená doprava medzi križovatkami Kuzmányho a Moyzesovou ulicou. Premávať nebude trolejbusová doprava a nahradia ju autobusy.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 27.01.2015 mu bola v súlade s ustanovením § 11 ods. 3 písm. e) zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov doručená žiadosť: o vydanie zmeny integrovaného povolenia pre prevádzku EUROCAST Košice, s.r.o.,
Mesto Košice realizuje v súčasnosti rôzne druhy dopravných prieskumov za účelom spracovania strategického dokumentu mesta „Stratégia rozvoja dopravy“ financovaného z Operačného programu doprava, ktorý prispeje k zlepšeniu dopravnej situácie v meste Košice.
V nedeľu sa v priestoroch Historickej radnice konal Novoročný koncert Mesta Košice s výstižným názvom Košická rozprávková pošta. Tradičné podujatie opäť po roku na jeden deň otvorilo svoje dvere, aby rozdelilo výťažok z Primátorského punču tým, ktorí ho najviac potrebujú.