Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Oznam

27.02.2015 |
Mesto Košice zrealizuje v najbližších dňoch 3 dopravné prieskumy potrebné pre spracovanie „Stratégie dopravy a dopravných stavieb pre mesto Košice“ ( časť „Generelu dopravy“).
Mesto Košice počas slávnostného galavečera šiesteho ročníka vyhlásenia ankety Športová osobnosť Košíc predstavilo oficiálne logo súvisiace s kandidatúrou na Európske mesto športu (EMŠ) 2016. Lajtmotívom loga je bežiaci muž, vyjadrujúci tak hlavnú ideu projektu, aktivovať pohybom čo najpočetnejší okruh občanov mesta všetkých vekových kategórií. Štylizovaná bežiaca postava sa nachádza nad textom „Košice 2016“, pod ním je doplnkový text „KANDIDÁT NA EURÓPSKE MESTO ŠPORTU“, respektíve „EURÓPSKE MEST
V termíne od 23. do 27. februára si budú všetky košické deti užívať jarné prázdniny. Radosť detí z voľných chvíľ sa však strieda s obavami pracujúcich rodičov, keďže nie všetci môžu čerpať dovolenky a vymyslieť svojim ratolestiam program. Mestské organizácie však tak ako i po minulé roky, pripravili pre malých športovcov, či umelecké duše množstvo celodenných aktivít.
Slovak Business Agency organizuje unikátnu sériu prednášok a osobných konzultácií s TOP svetovými spíkrami. Cieľom je pomôcť všetkým záujemcom o podnikanie a podnikateľom cennými radami. Účasť je bezplatná. V Bratislave sa podujatie koná v dňoch 23.2.-24.2.2015.