Prejsť na obsah

Materská škola, Dénešova 53, Košice

Materská škol,a Dénešova 53, Košice



Dňa 9. februára 2015 v Spišskej Novej Vsi Slovenský olympijský výbor a mesto SNV organizoval Slávnostné odovzdávanie cien fair play za rok 2014 a vyhodnotenie Olympijského festivalu Slovenska za rok 2014.

Olympijského festivalu sa mohli zúčastniť materské, základné, stredné a špeciálne školy. Vyhodnotené boli kraje a v rámci nich aj školy. Košický kraj získal celkovo 1. miesto za celkový počet zúčastnených detí na festivale, ako aj za počet zorganizovaných podujatí.

Pohár víťaza prevzal Ing. Štefan Kandráč, vedúci odboru školstva Košického samosprávneho kraja.

Veľmi nás teší, že aj Materská škola Dénešova 53, ktorej zriaďovateľom je mesto Košice bola jednou z tých, ktoré prispeli projektom "3-2-1 štart!" do počtu uskutočnených podujatí, ako aj do počtu zúčastnených detí, za čo bola škola aj v rámci kraja ocenená v kategórii materské školy.

Čestné uznanie prevzala z rúk primátora mesta Spišská Nová Ves riaditeľka školy Ing.Katarína Lukáčová. Ocenenie získali aj ZŠ Krosnianska 4, OA Watsonova 61, Spojená škola Vojenská 13 z Košíc. Veľmi nás teší, že mesto Košice je jedným z miest, kde šport je láskou, aj životným štýlom učiteľov a detí. Pre trvalo udržateľný rozvoj športu urobíme maximum, aby šport na školách mal kvalitu aj kvantitu.


V Košiciach 10.02.2015

Spracovala: Ing. Katarína Lukáčová, riaditeľka MŠ Dénešova 53