Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach nariaďuje v záujme zabezpečenia celoplošnej deratizácie na území mesta Košice v termíne od 23.03.2015 do 30.04.2015 vykonať reguláciu živočíšnych škodcov. Nariadenie sa týka mestských častí na celom území mesta Košice – v objektoch a verejných priestranstvách v ich správe alebo vlastníctve a to prostredníctvom subjektov oprávnených na profesionálne vykonávanie regulácie živočíšnych škodcov.
Európska komisia vo svojom pravidelnom, každoročnom hodnotení projektu Európske hlavné mesto kultúry (EHMK) pochválila Košice za úspešné zvládnutie projektu EHMK – Košice 2013. Dôležitým predpokladom úspechu projektu bola podľa komisie jeho podpora zo všetkých úrovní štátnej správy (celoštátnej, regionálnej a miestnej) na Slovensku.
Širšie vzťahy, Komplexný urbanistický návrh a návrh dopravy, návrh Technickej infraštruktúry - vodné hospodárstvo a energetika, CO doložka a Schéma záväzných častí a verejnoprospešné stavby, stav zmien a doplnkov marec 2015