Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mladí košickí hudobníci predstavia svoj talent u našich južných susedov. V rámci výbornej cezhraničnej spolupráce dvoch partnerských miest vznikla myšlienka zorganizovať koncert žiakov Základnej umeleckej školy z Košíc u maďarského partnera. Práve Miskolc je naším najbližším a najaktívnejším partnerským mestom.
Vláda SR včera odsúhlasila návrh pripravený ministerstvom financií a Slovenským tenisovým zväzom (STZ) v spolupráci s mestom Košice na uvoľnenie finančných prostriedkov vo výške 9 miliónov eur pre NTC, a.s. Košice, určených na vybudovanie tréningového centra v Košiciach. Do 31. mája 2017 dostane NTC, a.s. na tento účel sumu do výšky 3 mil. eur, do 28. februára 2018 ďalšie 3 mil. eur a do 28. februára 2019 posledné 3 mil. eur
Vláda SR včera odsúhlasila návrh pripravený ministerstvom financií a Slovenským tenisovým zväzom (STZ) v spolupráci s mestom Košice na uvoľnenie finančných prostriedkov vo výške 9 miliónov eur pre NTC, a.s. Košice, určených na vybudovanie tréningového centra v Košiciach. Do 31. mája 2017 dostane NTC, a.s. na tento účel sumu do výšky 3 mil. eur, do 28. februára 2018 ďalšie 3 mil. eur a do 28. februára 2019 posledné 3 mil. eur.
Názov predmetu zákazky: „Rekonštrukcia predškolského zariadenia – MŠ Zuzkin park 2, Košice". Termín na predloženie dokladov a ponúk je do: 25.04.2017 do 10:00 hod. - Postup pre predmetnú zákazku bol zrušený
Mesto Košice sa 19. mája 2017 stane prostredníctvom obyvateľov mesta – hlavne školákov prvého a druhého stupňa ZŠ a žiakov SŠ, účastníkom už IX. ročníka jedinečného medzinárodného projektu - European Quadrille Dance Festival.
Po minuloročnom veľkonočnom koši s nadrozmernými kraslicami pripravilo mesto Košice v rámci podujatia Veselá Veľká noc 2017 ďalšiu atraktívnu novinku – trojrozmernú (3D) maľbu s jarným motívom od renomovaného tvorcu v tomto segmente Dodiho Grinta, ktorú namaľuje na pomerne veľkej ploche cca 8x4 metre pred Urbanovou vežou. Košičania a návštevníci tak budú môcť v našom meste vôbec po prvýkrát vidieť 3D maľbu vo verejnom priestore.