Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Do areálu sa dostali poškodením pletiva nad rozvodnou plynovou skriňou umiestnenou v plote, na ktorú za pomoci drevených podložiek vykotúľali a následne cez oplotenie prehodili prevodovku.
Krajský sú v Bratislave zrušil koncom februára neodkladné opatrenie, ktorým Okresný súd Bratislava I prikázal Mestu Košice, aby sa zdržalo konania, ktoré by parkovacej spoločnosti EEI zabránilo alebo sťažilo prevádzkovanie verejných platených parkovísk a výber parkovného na území mesta do skončenia platnosti nájomnej zmluvy podpísanej na roky 2012-2022, resp. do prípadného súdneho rozhodnutia o jej neplatnosti.
Minulú nedeľu mesto Košice odštartovalo informačnú kampaň o dobrovoľníckych aktivitách počas tohto roka, kedy Košice nesú titul Európske hlavné mesto dobrovoľníctva. DOBRÝ TROLEJBUS sa stal veľkou atrakciou pre mnohých Košičanov. Aj túto nedeľu sa môžu v trolejbuse previezť zadarmo a dozvedieť sa o dobrovoľníckych iniciatívach, na ktoré sa môžu aj prihlásiť.
Finančná Správa SR - Daňový Úrad Košice v súčinnosti s mestom Košice aj tento rok umožní podávať občanom a daňovým klientom daňové priznanie priamo na Magistráte mesta Košice na Triede SNP č. 48/A, v priestoroch pracovísk Kancelárie prvého kontaktu vo vestibule úradu. Urobiť tak môžu v dňoch 25.3. až 1.4.2019.