Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Možnosť zúčastniť sa na bezplatnom úvodnom školení o samohodnotení verejnej správy, známeho ako Spoločný systém hodnotenia kvality (CAF - Common Assessment Framework), dnes v Košiciach využila asi stovka vedúcich pracovníkov organizácií verejnej správy z východného Slovenska.
Zastupujúci primátor mesta Košice Ing. František Knapík na dnešnej (20. februára) tlačovej konferencii informoval novinárov o aktuálnej situácii súvisiacej s plánovanou výstavbou Auparku na Námestí Osloboditeľov
Slávnostným výkopom otvoril v piatok 17. 2. 2006 na poludnie zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík exhibičný futbalový zápas košických internacionálov s ich maďarskými kolegami z obce Hejce.
Na košickom magistráte sa v stredu 15. februára uskutočnilo pracovné stretnutie zástupcov MV SR, mesta Košice, mestských častí, obvodného a krajského úradu v Košiciach, ktorí sa v týchto dňoch začínajú pripravovať na doplňujúce voľby primátora.
Koncom marca ožije mesto Košice výnimočnou udalosťou – centenáriom, oslavami stého výročia uloženia telesných pozostatkov Františka II. Rákócziho do hrobky v košickom Dóme sv. Alžbety.
Zastupujúci primátor mesta Košice František Knapík dnes (7. 2. 06) otvoril nové zariadenie opatrovateľskej služby na Južnej triede 23, určené občanom v dôchodkovom veku, ktorí sú podľa odporúčania zdravotníckeho zariadenia odkázaní na zabezpečenie nevyhnutných životných úkonov.
Dňa 27. apríla 2006 sa na svojej ceste Európou v Košiciach zastaví Európsky vlak 2006, aby spoločne s obyvateľmi nášho mesta a regiónu oslávil sviatok Európy
V priestoroch košického Centra voľného času DOMINO sa 8. februára uskutoční Krajské kolo v poradí už VIII. ročníka Olympiády ľudských práv, prestížnej celoslovenskej súťaže určenej pre študentov gymnázií, stredných škôl a odborných učilíšť.