Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Oznam

01.08.2014 |
Od soboty 2.8.2014 spoločnosť Inžinierske stavby a.s. Košice v rámci stavby : „Odstránenie havarijného stavu nosného systému podchodu pre peších v km 1,8975 na Tr. arm. generála L. Svobodu “ zrealizuje zmenu organizácie dopravy na uvedenom úseku komunikácie. Z tohto dôvodu budú počas stavebných prác dopravné obmedzenia na uvedenej ulici. Doprava bude riadená podľa schváleného projektu dopravného značenia s presmerovaním dopravy.
Od pondelka 4. 8. 2014 sa začne s frézovaním asfaltového povrchu cestnej komunikácie na Triede SNP v úseku od kruhového objazdu po peší priechod na Bardejovskej ulici. V súvislosti s tým treba rátať s dopravnými obmedzeniami a čiastočnou uzávierkou komunikácie. Prosíme vodičov motorových vozidiel o trpezlivosť a rešpektovanie prenosných dopravných značení, prípadne, aby sa opravovanému úseku vyhli.
Dňom 29.07.2014 sa v rámci rozsiahlych opráv komunikácií začne s frézovaním jestvujúcich vrstiev asfaltobetónu na Pribinovej ulici. Z uvedeného dôvodu budú počas stavebných prác dopravné obmedzenia na uvedenej ulici. Doprava bude riadená podľa schváleného projektu dopravného značenia s čiastočnými uzávierkami.
Málokedy sa dá dostať do synagóg. Tentokrát sa exkluzívne vyberieme do židovských pamiatok na dvojpotulke mestom Košice tento víkend 2. a 3. augusta 2014
Pre Košičanov, ktorí radi a často oddychujú v Mestskom parku pri železničnej stanici, sú pripravené nové premiérové podujatia - nedeľňajšie „Čaje o piatej“ vždy so začiatkom o 17.00 hod.
Oznámenie o verejnom prerokovaní: Mesto Košice ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. (2) a § 18 ods. (4) zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon) oznamuje vlastníkom regulovaných pozemkov v súlade s § 23 ods.3 Stavebného zákona prerokovanie návrhu „Územného plánu zóny Košice – Ťahanovce Zmeny a doplnky 2014.“