Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V zmysle §11 ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony, zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Príslušníci Mestskej polície Košice previezli osobu bez domova, ktorej hrozilo podchladenie do zariadenia Oáza
Minulý týždeň sa uskutočnilo premenovanie Galenovej ulice v Košiciach na Ulicu prof. Jána Kňazovického za účasti primátora mesta Košice MUDr. Richarda Rašiho, PhD., MPH, prorektorky Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach pre vysokoškolské vzdelávanie prof. Ing. Márie Marekovej, CSc. dekana Lekárskej fakulty UPJŠ prof. MUDr. Daniela Pellu, PhD., riaditeľa UNLP Košice MUDr. Milana Maďara, MPH, iniciátora podujatia prof. MUDr. Júliusa Vajóa, DrSc., prednostu Ústavu patologickej fyziológie
Aj keď sa Košice s príchodom nového roka právom hrdia titulom Európske mesto športu (EMŠ) 2016, oficiálne ho privítali na sviatok Troch kráľov. Otvárací ceremoniál prilákal na Hlavnú ulicu stovky Košičanov, ktorí si užívali bohatý kultúrny program, ohňovú či driblérsku šou, boli i svedkami rozsvietenia oficiálneho loga EMŠ 2016 a veľkolepého ohňostroja.
A/2016/06855-2 Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 31.12.2015 mu bolo ako dotknutej obci doručené oznámenie o zmene činnosti a upovedomenie o začatí zisťovacieho konania: „Obnova potenciálu poľnohospodárskej výroby poškodeného prírodnými katastrofami a katastrofickými udalosťami a zavedenie vhodných preventívnych opatrení – Rekonštrukcia kanála ev. č. 404 058 001 na území mestskej časti Krásna v meste Košice a obcí Košická
Prvou sekundou Nového roka sa Košice stali Európskym mestom športu 2016. Hlavnou ambíciou úspešného naplnenia titulu je rozhýbať Košičanov všetkých vekových kategórií a priviesť ich k športu, ako účinnej podpore zdravého životného štýlu. Mesto Košice chce rozvíjať tradičné podujatia, spoluprácu s organizátormi nových športových podujatí, ako aj investície do športovísk.
Predmet zákazky – Služby: „PD stavby – Rekonštrukcia predškolského zariadenia: MŠ Hrebendova, Luník IX, Košice“. Termín na predloženie dokladov a ponuky je predĺžený do 19.01.2016.do 10:00 h.
Pre metropolu východu sa skončil rok plný zmien a bujarou oslavou začal rok, od ktorého sa veľa očakáva. Tisícky Košičanov neodradilo ani mrazivé počasie a plným priehrštím si vychutnávali bohatý silvestrovský program, ktorý pre nich každoročne pripravuje Mesto Košice. Tí najmenší sa zabávali v Historickej radnici už dopoludnia a tí skôr narodení o čosi neskôr pri Immaculate na Hlavnej ulici. Veľkú radosť mali i rodičia prvého Košičana roku 2016, ktorým sa stal malý Samko z Barce.
Výzva na podávanie návrhov na uzavretie zmluvy o budúcej zmluve vo veci zabezpečovania systému združeného nakladania s odpadmi z obalov a s odpadmi z neobalových výrobkov, oddelene zbieraných z komunálnych odpadov podľa § 289 a násl. zákona č. 513/1991 Obchodný zákonník, v znení neskorších predpisov a podľa § 59 ods. 3 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov.