Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Klub národnostných menšín a Pamätná Izba Sándora Máraiho v spolupráci s Komisiou národnostných menšín pri Mestskom zastupiteľstve v Košiciach aj tento rok organizujú tradičné podujatie pre zástupcov národnostných menšín. Športový deň sa bude konať 20. mája od 10.00 hod. v športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici 2.
Prejazd v smere Hlinkova - Watsonova bude odklonený cez Komenského ulicu s otočkou pred veterinou. V smere Watsonova - Hlinkova v dvoch pruhoch, so zákazom odbočenia doľava smer Čermeľ, v nedeľu (14.5) s prejazdom križovatkou v protismere. Obchádzková trasa Watsonova - Čermeľ cez Hlinkovu - Národnú triedu - Kostoliansku cestu. Cestná svetelná signalizácia v križovatke bude vypnutá.
23. ročník osláv Dňa mesta Košice je úspešne za nami. Hoci nás občas prekvapil dážď, nič to nezmenilo na tom, že uplynulé dni boli plné kultúrnych, spoločenských a športových aktivít, ktoré prilákali do ulíc tisícky Košičanov. Z bohatej programovej ponuky si mohol vybrať každý a užiť si tak výnimočnú atmosféru nášho krásneho mesta.
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov: