Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice má najväčšiu školskú športovú ligu na Slovensku. Počas uplynulého školského roka sa do nej zapojilo takmer tritisíc žiakov. Súťažili v štrnástich disciplínach ako basketbal, futbal, streľba, plávanie, inline korčuľovanie či atletika.
zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov: Voľné
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
V zmysle § 11a ods.1 zákona NR SR č.390/2011 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.317/2009 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov zverejňujeme informáciu o voľných pracovných miestach pedagogických zamestnancov:
Slávnostná rozlúčka s pedagógmi a zamestnancami škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice pri príležitosti ukončenia pracovného pomeru z dôvodu prvého odchodu do dôchodku
Mesto Košice ocenilo talentovaných a mimoriadne nadaných žiakov. Ocenených bolo takmer 90 študentov za úspešnú prezentáciu na krajských, slovenských či medzinárodných vedomostných súťažiach a rôznych olympiádach. Jednotlivé školy nominovali aj svojich premiantov.
Po minuloročnej úspešnej premiére sa v Košiciach v sobotu 1. júla uskutoční unikátne podujatie NESS CITY TRIATHLON KOŠICE. Dejiskom 2. ročníka bude Mestský park, Mestská plaváreň a centrum mesta. Okrem zmien na cyklistickej trati bude novinkou kategória ELITE pretekárov, ktorá bude štartovať v oddelenom preteku.
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, začal zo svojej košickej základne prevádzkovať dve nové letecké spojenia do nemeckého Kolína a izraelského Tel Avivu. Vďaka výhodným dvom frekvenciám týždenne môžu cestujúci plánovať svoje cesty v podobe víkendových pobytov alebo dovoleniek počas celého roka za ceny už od 9,99 EUR