Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Najdiváckejší a najobľúbenejší filmový festival na Slovensku je po roku opäť v Košiciach. 25. ročník medzinárodného Art Film Fest-u sa uskutoční od 16. do 24. júna. Prinesie viac ako 170 filmov rôznych žánrov.
Príslušníci Mestskej polície Košice riešili vodiča pre nerešpektovanie dopravnej značky, ktorý následne nezvládol vozidlo a narazil do oplotenia
Na internetovej stránke RO pre IROP bola zverejnená informácia o disponibilnej indikatívnej výške FP vyčlenených na výzvu na predkladanie ŽoNFP na zvýšenie atraktivity a prepravnej kapacity nemotorovej dopravy (predovšetkým cyklistickej dopravy) na celkovom počte prepravených osôb, kód výzvy: IROP-PO1-SC122-2016-15, podľa územnej príslušnosti k 14.06.2017
Mesto Košice dnes (14.6.) odoslalo prihlášku potrebnú na členstvo v Sieti kreatívnych miest UNESCO (UNESCO Creative Cities Network). Tá má aktuálne 116 členov z celého sveta. Titul prinesie mestu medzinárodnú propagáciu, rozvoj turizmu aj ekonomiky a občanom ponúkne nový pohľad na umenie.
Zveľadenie košickej zoologickej záhrady bolo hlavným cieľom zatiaľ rekordného počtu takmer tristo zamestnancov Magistrátu mesta Košice a mestských podnikov, ktorí sa zapojili aj v tomto roku do najväčšieho dobrovoľníckeho podujatia v SR „Naše mesto“. Kým mottom podujatia, ktoré na Slovensku organizuje každý rok Nadácia Pontis bolo: Dnes mám rande s naším mestom, zamestnanci mesta Košice išli do ZOO s heslom: štetec do ruky!
Už po odovzdaní staveniska stavby „Košická futbalová aréna – príprava územia“ zhotoviteľovi, akciovej spoločnosti Inžinierske stavby a.s. Košice, ktoré sa uskutočnilo 30. mája 2017 bolo zrejmé, tak ako je to bežné pri príprave všetkých stavieb, že odovzdanie staveniska neznamená okamžitý začiatok stavebných prác s prvými výkopmi.