Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 07.07.2017 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Zhodnocovanie odpadového skla“
Z dôvodu realizácie stavby „KE, Modernizácia električkových tratí MET v meste Košice“ - UČS 14, bude čiastočná uzávierka miestnych komunikácií v Košiciach – Sever, Staré mesto: Ulice – prejazd križovatkou v trase Hlinkova – Watsonova bude s odklonom cez ulicu Komenského smer Čermeľská cesta a späť Termín: od 08.07.2017 do 31.08.2017
Na stavbe 2. etapy modernizácie košických električkových tratí (MET) sa dnes uskutočnil ďalší z pravidelných kontrolných dní. Investor (mesto Košice) ako aj zhotoviteľ diela (Eurovia SK) už od samého začiatku modernizácie promptne a v prospech Košičanov reagujú na všetky podnety od obyvateľov mesta, ktoré súvisia so stavbou.
Súčasťou osláv Dňa mesta Košice bol aj neodmysliteľný slávnostný ceremoniál mesta Košice spojený s odovzdávaním Cien mesta a Cien primátora mesta.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 17.7.2017 (vrátane) do 15:00 hod.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší podnikateľský zámer na prenájom majetku mesta Košice (objektov polikliník) na osadenie reklamných zariadení. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 17.07.2017 (vrátane) do 15:00 hod.
Jedným z cieľov mesta Košice je zvyšovať kvalitu a vybavenie siete športovísk základných škôl v rámci zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Už počas minulého roka, kedy sme boli Európskym mestom športu 2016, mesto začalo s postupným napĺňaním tohto zámeru.