Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 13.11.2017 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Zámer navrhovanej činnosti Herbik s.r.o.“ k.ú. Jazero, p. č. 305/171
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 13.11.2017 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Kremácia uhynutých domácich miláčikov“ k.ú. Nové Ťahanovce, p. č. 3931
V zmysle § 11a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste.
Eurovia SK, ktorá modernizuje košické električkové trate (MET), sprejazdní v sobotu (11. 11. 2017) dopoludnia koľajové prejazdy na križovatkách Triedy SNP so Šafárikovou triedou a Ružínskou ulicou. Takisto aj cestu z Popradskej ulice k amfiteátru, ktorá doteraz fungovala len v opačnom smere, od amfiteátra na Popradskú.
Košice, november a Festival sakrálneho umenia je spojenie, ktoré v tomto roku napíše už svoju 28. kapitolu. 12. novembra začína v Historickej radnici mesta Košice vystúpením ojedinelého zoskupenia z Českej republiky HRADIŠŤAN & Jiří Pavlica, známeho svojou vysokou umeleckou a interpretačnou úrovňou, nezvyčajne širokým žánrovým záberom a netradičným repertoárom, ktorý v počiatkoch vychádzal z ľudovej tradície.
V zmysle § 11a ods.1 zákona NR SR č.390/2011 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.317/2009 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov zverejňujeme informáciu o voľných pracovných miestach pedagogických zamestnancov: