Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V termíne od 3. do 7. marca si všetky školopovinné deti na Východnom Slovensku budú užívať jarné prázdniny. Keďže nie všetci rodičia si môžu v tomto termíne čerpať dovolenky, mestské organizácie aj tento rok pripravili množstvo celodenných programov, z ktorých si určite každý vyberie.
V Kokšov – Bakši pri Košiciach dnes po trojročnej rekonštrukcii a modernizácii slávnostne otvorili spaľovňu odpadov. Stalo sa tak za účasti talianskeho veľvyslanca Roberta Martiniho, ministra životného prostredia Petra Žigu a primátora Košíc Richarda Rašiho.
Po viac ako ôsmich mesiacoch výstavby dnes vodohospodári za účasti ministra životného prostredia Petra Žigu slávnostne skolaudovali zrekonštruovaný vyše 540 metrov dlhý úsek ľavobrežnej ochrannej hrádze rieky Hornád v košickej mestskej časti Džungľa. Spolu so 60 metrov dlhým a v korune 50 centimetrov širokým ochranným múrikom tak spĺňa parametre na ochranu pred storočnou vodou. Ukončila sa tak prvá časť rozsiahlej komplexnej výstavby protipovodňovej ochrany mesta Košice, ktorá bude mať po doko