Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mestská polícia (MsP) Košice v súvislosti s poveternostnou situáciou v meste a množstvom snehovej nádielky, ktorá predstavuje veľké nebezpečenstvo pre dopravu a pohyb osôb, žiada motoristov ako aj ostatnú verejnosť, aby boli najmä v centre mesta, na parkoviskách a iných komunikáciách, ohľaduplní voči ostatným účastníkom cestnej premávky.
Do podateľne Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) bol dnes o 11. hodine doručený návrh novely zákona o meste Košice, takže v prvom čítaní sa ním budú môcť zaoberať poslanci slovenského parlamentu na prvej tohtoročnej schôdze, ktorá začína 31. januára 2017.
Bytový dom na Sládkovičovej ulici prejde v roku 2017 kompletnou rekonštrukciou. V uvedenom objekte sa nachádza 95 sociálnych bytov. Rekonštrukciu v pripravovanom rozsahu je možné zrealizovať iba v neobývanom objekte a tak došlo v roku 2015 ku zastaveniu prideľovania bytov uvoľnených po uplynutí platnosti zmluvy, resp. z iných dôvodov ďalším rodinám.
Začiatok roka je časom na bilancovanie toho minulého. Za starým rokom sa obhliadli i košickí seniori na prvom zasadnutí Rady seniorov mesta Košice v Kulturparku. Spoločné stretnutie predsedov klubov seniorov a denných centier s vedením mesta sa nieslo v znamení rekapitulácie úspešných aktivít a predstavení ďalších smelých plánov.