Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V sobotu 26. augusta 2017 bude sprejazdnená pre osobnú dopravu križovatka ulíc Komenského – Strojárenská na Námestí Maratónu mieru. O deň skôr, teda v piatok 25. augusta, bude môcť byť otvorený po oprave havárie, ktorú odstránila spoločnosť TEKO, odbočovací pruh z Ulice B. Nemcovej na Watsonovu ulicu pre osobnú aj mestskú hromadnú dopravu.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 6.9.2017 (vrátane) do 15:30 hod.
Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 21.08.2017 mu bolo ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „Zariadenie na zber starých vozidiel“
V zmysle § 11a ods.1 zákona NR SR č.390/2011 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.317/2009 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov zverejňujeme informáciu o voľných pracovných miestach pedagogických zamestnancov:
Dňa 21.08.2017 je plánovaná úplná uzávierka komunikácie Hlavná, v úseku od Kasárenského námestia po ulicu Bačíková/Továrenská, z dôvodu vyloženia vagónov Légiovlaku v tomto úseku Hlavnej ulice (príchod Légiovlaku).
Z dôvodu výmeny krytu komunikácie Štúrova ulica v úseku križovatka Štúrova – Rastislavova po križovatku J. trieda – Štúrova bude od 21.08.2017 do 18.09.2017 čiastočne uzatvorená Štúrova ulica.
Dnešný kontrolný deň na modernizácii električkových tratí (MET) priniesol tri dobré správy pre vodičov. Prvou je, že od pondelka 21. augusta dôjde k obojsmernému sprejazdneniu časti križovatky Hlinkova – Komenského pri Okresnom úrade, takže vodiči už nebudú musieť zachádzať na Havlíčkovu. Premávka bude obojsmerná, avšak len v jednom jazdnom pruhu pre oba smery.
Touto cestou by sme chceli upozorniť všetkých žiadateľov o sociálne byty v meste Košice na podvodné telefonáty, v ktorých volajúci požadujú vyplatenie nájomného za pridelené byty. Dnes sme zachytili podobný telefonát, kde sa volajúci predstavil ako zamestnanec Magistrátu mesta Košice a žiadateľovi o sociálny byt oznámil pridelenie bytu a zároveň od neho žiadal vyplatenie troch mesačných splátok za byt.