Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Informácia o voľnom pracovnom mieste V zmysle § 11a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických zamestnancov:
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Košický dopravný podnik sa pravidelne zapája do Európskeho týždňa mobility (16.-.22.9.2017). Bude tak aj tento rok. Osvetová kampaň je zameraná na podporu alternatívnych druhov dopravy (bicykle, kolobežky a pod.) a využívanie mestskej hromadnej dopravy. Tento rok je ústrednou témou: Čistá, zdieľaná a inteligentná mobilita.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 27.9.2017 (vrátane) do 15:30 hod
V priebehu júna až septembra 2017 vykonali zamestnanci Útvaru hlavného kontrolóra mesta Košice (ÚHK) kontroly miestnej dane za predajné automaty. Kontroly prebehli na základe plánu ÚHK na I. polrok 2017 na celom území mesta Košice. Zamerané boli na dodržiavanie Všeobecne záväzného nariadenia mesta Košice č. 132 o miestnych daniach – predajné automaty. Kontrolovaným subjektom bol v tomto prípade každý podnikateľ, ktorý prevádzkuje predajné automaty.
Košice sa môžu dostať medzi stovky svetových miest, ktoré využívajú automatický systém verejného zdieľania bicyklov. Tzv. bikesharing je určený na krátkodobé zapožičanie bicykla za poplatok. Na najbližšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Košiciach v pondelok 18. septembra 2017 budú poslanci rokovať okrem iného aj o schválení zámeru obstarania systému formou koncesie na poskytnutie služby.
V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
V Bratislave sa v dňoch 5.-7. októbra uskutoční duo zdravotníckych výstav Slovmedica a Non-handicap. Prinesú všetko potrebné pre zdravotnú starostlivosť a starostlivosť o ľudí s telesným postihnutím. Občianske združenie OZ Bez bariéry – Národná platforma pomôže hendikepovaným ľuďom pri zabezpečení mimoriadnej prepravy.